Recette: Savoureux Couscous
Couscous. Durum wheat is the natural species of wheat from which semolina flour is created before it's made into couscous. Couscous is one of those ingredients to keep stocked in your pantry. It's a form of pasta (so it's hearty and satisfying) and cooks up in a flash.
Pearl millet and sorghum, especially in the Sahel, and other cereals can be cooked in a similar way and the resulting dishes are also sometimes called couscous. Couscous is a North African dish made from tiny steamed balls of semolina flour. Though we think of it and cook it as a grain, couscous is actually a type of pasta. Vous pouvez avoir Couscous utilisant 12 Ingrédients et 7 instructions. Voici comment vous cuisinez ça.
ingrédients de la recette Couscous
- Vous avez besoin 4 of pilons de poulet.
- Préparer 8 of boulettes de viandes.
- C'est of Huile d'olive.
- Vous avez besoin 1 boîte of concentré de tomates.
- C'est 2 of c.à.s d'épices à couscous.
- Préparer 1 of c.à.c de harissa.
- Vous avez besoin 1 of cube de bouillon de boeuf.
- C'est 2 of tomates.
- Vous avez besoin 4 of navets.
- C'est 4 of carottes.
- Préparer 2 of courgettes.
- Vous avez besoin 250 g of pois chiches.
It's one of the easiest, fastest, most versatile side dishes you can make. And it's especially wonderful with stews or saucy main dishes. In a saucepan, add broth or water. Add a drizzle of extra virgin olive oil and a pinch of kosher salt.
Couscous petit à petit de recette
- Lavez et épluchez les carottes, les navets, les tomates et coupez-les en cubes..
- Dans un autocuiseur ou une casserole, versez l'huile d'olive et faites-y dorer les pilons de poulet. Versez ensuite 1 litre d'eau et ajoutez le cube de bouillon de boeuf, le concentré de tomate, les tomates, les navets, les carottes, les épices à couscous et l'harissa..
- Fermez votre autocuiseur et laissez cuire 25 mn..
- Lavez et coupez les courgettes en cubes et égouttez les pois chiches..
- Ouvrez votre autocuiseur et rajoutez les courgettes, les pois chiches et remettez au feu environ 15 mn.
- Faites cuire vos merguez sur un grill ou à la poêle, et vos boulettes de viandes..
- Servez accompagné d'une semoule fine..
Add the couscous and toss around with a wooden spoon until golden brown. A: Couscous is a pasta made from semolina flour mixed with water. The process of making couscous used to be extremely labor-intensive, requiring hours of drying in the sun, but most couscous today. Couscous is a popular side dish that is common in North African and Middle Eastern cuisine. It is made from small granules of semolina (pasta) and often accompanies meat, vegetables, or stew.
Comments
Post a Comment